Poleg organizacije samih prevozov, poskrbimo tudi za hiter in nemoten potek tranzitnih postopkov ter vam svetujemo na področju carinjenja (tako za pravne kot za fizične osebe). Z vami poiščemo prave carinske tarife, pripravimo vso potrebno dokumentacijo za uvoz in izvoz blaga ter vam tudi individualno svetujemo, katera rešitev bi bila v vašem primeru najboljša. Svoje poslovne partnerje obenem sproti ažurno obveščamo o novostih s področja carinske in davčne zakonodaje.


Nudimo tudi dodatno zavarovanje blaga na željo stranke. Sklene se na osnovi tržne vrednosti blaga ter omogoča zaščito pred tveganji za materialno škodo in kritje za posledično materialno in premoženjsko škodo.

Ladijski transport

Ladijski transport
Organiziramo prevoze FCL, LCL, Ro-Ro, ADR … Največ tovrstnih prevozov opravimo iz Azije po zelo konkurenčnih cenah in kratkih rokih dostave.

Letalski transport

Letalski transport
Organiziramo prevoze AVI, ADR, PER … Bogate izkušnje imamo tudi s prevozom živih živali. Takšen je običajno hitrejši in manj stresen za živali.

Cestni transport

Cestni transport
Organiziramo kontejnerske prevoze, prevoze kosovnega tovora in palet, prevoze blaga z velikim volumnom ter prevoze živih živali.

Carinsko zastopanje

Carinsko zastopanje
Poiskali bomo prave carinske tarife, pripravili potrebno dokumentacijo za uvoz in izvoz blaga ter vam individualno svetovali.