Nudimo organizacijo najugodnejšega cestnega transporta v notranjem in mednarodnem prometu. Gre za vse vrste kamionskih prevozov: kontejnerski prevozi, prevozi kosovnega tovora in palet, prevozi blaga z velikim volumnom ter prevozi živih živali. Nudimo tudi prehodno skladiščenje, garancijo v carinskem postopku in svetovanje glede carinskih predpisov.

Organiziramo:

- prevoze živih živali (AVI),

- prevoze hitro pokvarljivega blaga (PER),

- prevoze nevarnega (ADR/DGR) blaga,

- spremstva oz. spremljevalna vozila,

- kombinirane prevoze.

Pogosto je potrebna organizacija kombiniranega transporta, kar pomeni, da pošiljka del poti prepotuje, denimo s kamionom, pot pa nadaljuje z ladjo ali letalom. Za prevoz cestnega tovora imamo vzpostavljeno učinkovito mrežo v večini evropskih držav, kar omogoča cenovno ugodno, hitro in zanesljivo dostavo blaga brez poškodb.

Ladijski transport

Ladijski transport
Organiziramo prevoze FCL, LCL, Ro-Ro, ADR … Največ tovrstnih prevozov opravimo iz Azije po zelo konkurenčnih cenah in kratkih rokih dostave.

Letalski transport

Letalski transport
Organiziramo prevoze AVI, ADR, PER … Bogate izkušnje imamo tudi s prevozom živih živali. Takšen je običajno hitrejši in manj stresen za živali.

Cestni transport

Cestni transport
Organiziramo kontejnerske prevoze, prevoze kosovnega tovora in palet, prevoze blaga z velikim volumnom ter prevoze živih živali.

Carinsko zastopanje

Carinsko zastopanje
Poiskali bomo prave carinske tarife, pripravili potrebno dokumentacijo za uvoz in izvoz blaga ter vam individualno svetovali.