Organiziramo vse tipe prevozov »od vrat do vrat« prek svetovnih pristanišč. Za vas bomo načrtovali najbolj optimalen transport glede na ceno, zanesljivost, čas potovanja in razpoložljivost opreme. Vse storitve vključujejo tudi carinske postopke, rezervacije, raztovarjanje in natovarjanje ter skladiščenje. Največ tovrstnih prevozov opravimo iz Azije po zelo konkurenčnih cenah in s kratkimi tranzitnimi časi.

Organiziramo:

- s kontejnerji (FCL),

- prevoze z zbirnimi kontejnerji (LCL),

- prevoze Ro-Ro (Roll-on Roll-off) transportnih pošiljk tudi z vozili,

- prevoze IMO/ADR in izredne prevoze,

- kombinirane prevoze z ladjo in letalom (Air & Sea).

Na vašo željo blago dodatno tudi zavarujemo za transportne rizike, izdelamo vso potrebno transportno dokumentacijo in vas obveščamo o gibanju vašega tovora.

Ladijski transport

Ladijski transport
Organiziramo prevoze FCL, LCL, Ro-Ro, ADR … Največ tovrstnih prevozov opravimo iz Azije po zelo konkurenčnih cenah in kratkih rokih dostave.

Letalski transport

Letalski transport
Organiziramo prevoze AVI, ADR, PER … Bogate izkušnje imamo tudi s prevozom živih živali. Takšen je običajno hitrejši in manj stresen za živali.

Cestni transport

Cestni transport
Organiziramo kontejnerske prevoze, prevoze kosovnega tovora in palet, prevoze blaga z velikim volumnom ter prevoze živih živali.

Carinsko zastopanje

Carinsko zastopanje
Poiskali bomo prave carinske tarife, pripravili potrebno dokumentacijo za uvoz in izvoz blaga ter vam individualno svetovali.