Organizacija transporta z letalskim prometom omogoča še hitrejše in neovirano potovanje s startnega mesta na cilj. Storitev zajema ureditev vse papirologije, postopkov, vključno s carinskimi, sanitarnimi ali fitosanitarnimi pregledi. Bogate izkušnje imamo tudi z letalskim prevozom živih živali; takšen prevoz je hitrejši in manj stresen za živali.

V storitev je vključeno tudi izpolnjevanje Avio tovornih listov (AWB), svetovanje na področju špediterskega posredovanja in svetovanje pri prevozu nevarnih snovi (ADR/DGR). Naše osebje ima licenco za sprejem nevarnega blaga (DGR), kar je pogoj za organizacijo tovrstnega transporta.

Organiziramo:

- prevoze živih živali (AVI),

- kurirske storitve in hitre pošte,

- prevoze hitro pokvarljivega blaga (PER),

- prevoze nevarnega (ADR/DGR) blaga,

- kombinirane prevoze z ladjo in letalom.

Na vašo željo blago dodatno tudi zavarujemo za transportne rizike, izdelamo vso potrebno transportno dokumentacijo in vas obveščamo o gibanju vašega tovora.

Ladijski transport

Ladijski transport
Organiziramo prevoze FCL, LCL, Ro-Ro, ADR … Največ tovrstnih prevozov opravimo iz Azije po zelo konkurenčnih cenah in kratkih rokih dostave.

Letalski transport

Letalski transport
Organiziramo prevoze AVI, ADR, PER … Bogate izkušnje imamo tudi s prevozom živih živali. Takšen je običajno hitrejši in manj stresen za živali.

Cestni transport

Cestni transport
Organiziramo kontejnerske prevoze, prevoze kosovnega tovora in palet, prevoze blaga z velikim volumnom ter prevoze živih živali.

Carinsko zastopanje

Carinsko zastopanje
Poiskali bomo prave carinske tarife, pripravili potrebno dokumentacijo za uvoz in izvoz blaga ter vam individualno svetovali.